1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
  27. å
  28. ä
  29. ö
  30. KAIKKI
Annukka Oksanen
 

Annukka Oksanen

Annukka Oksanen (s. 1965) on Kööpenhaminassa asuva toimittaja ja tietokirjailija. Hän on erikoistunut ruokaan, talouteen ja politiikkaan. Oksanen on tehnyt pitkän uran Helsingin Sanomissa muun muassa taloustoimituksen esimiehenä ja toimittajana Brysselissä, ja hän on työskennellyt myös Financial Timesissa Lontoossa.

Keväällä 2017 julkaistu Finnjävel – suomalaisen ruoan dna on Oksasen ja Henri Alénin kolmas yhteinen ruokakirja.

 

 

"Hyvä Suomi! Se on ensimmäinen ajatus, joka tulee mieleen sekä ravintolasta että kirjasta." Kira Gronow, Helsingin Sanomat 12.1.2017

"Monikiloinen, 266-sivuinen suomalaisen ruoan ylistysteos ei häpeile. Kokoa on – ja näköä. Kerrassaan mahtavaa!" Elisa Johansson, Viini-lehti 13.1.2017

"Lajissaan ainoan, aidosti suomalaisen fine dining -ravintolan komea keittokirja hekumoi kotimaisilla klassikkoannoksilla ja dekonstruoi niitä moderneilla keittiötekniikoilla yllättäviin muotoihin, makuihin ja yhdistelmiin." Kauppalehti Optio 13.3.2017