1. A
 2. B
 3. C
 4. D
 5. E
 6. F
 7. G
 8. H
 9. I
 10. J
 11. K
 12. L
 13. M
 14. N
 15. O
 16. P
 17. Q
 18. R
 19. S
 20. T
 21. U
 22. V
 23. W
 24. X
 25. Y
 26. Z
 27. Å
 28. Ä
 29. Ö
 30. KAIKKI
Mari Kätkä, Ulla Piispanen, Tuomas Kesälä ja Sari Airola
 

Mari Kätkä, Ulla Piispanen, Tuomas Kesälä ja Sari Airola

Hilla ja Liisi -kirjassa nähtävät hahmot ja maailmat on musiikin soidessa luonut palkittu kuvittaja Sari Airola. Musiikin eli kaksitoista ihastuttavaa laulua lapsille ja lapsenmielisille korvainhöristelijöille puolestaan ovat luoneet alan ammattilaiset Mari Kätkä, Ulla Piispanen ja Tuomas Kesälä. Levylle musiikin on soittanut Kymi Sinfonietta ja äänittänyt Alba Records.

Mari Kätkä (s. 1973) on musiikin monitoiminainen niin esiintyjänä kuin kouluttajana. Hän on tehnyt lastenkulttuuri-, teatteri- ja televisiotöitä sekä johtanut teatteriorkestereja. Hän toimii opettajana muun muassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa.

Tuomas Kesälä (s. 1972) on monipuolinen pianisti-muusikko. Hän on toiminut esiintyjänä, sovittajana ja säveltäjänä useissa kokoonpanoissa eri artistien konserttikiertueilla, teatterituotannoissa ja televisiossa. Kesälä toimii myös pianonsoiton opettajana Sibelius-Akatemiassa.

Ulla Piispanen (s. 1963) toimii päätyökseen musiikkileikin ja kanteleensoiton lehtorina Espoon musiikkiopistossa. Päätoimensa ohella hän luennoi, kouluttaa, tekee oppikirjoja ja lastenmusiikkia.

Sari Airola (s. 1967) on kuva- ja oppikirjoihin erikoistunut kuvittaja, jonka sydäntä lähellä ovat lasten lukutaito ja taidekasvatus. Airola toimii myös opettajana sekä Lahden Muotoiluinstituutissa että Aaltoyliopistossa.

"[Hilla ja Liisi] on huolella rakennettu kokonaisuus, jossa on todella panostettu laatuun. (...) Sari Airolan kuvitukset ovat värikkäitä ja satumaisia. Laulujen sanat puolestaan lystikkäitä ja rallattelevia. Musiikki tuo teokseen oman lisänsä; kuorolaululla korostetaan yhdessäolon ja yhdessä laulamisen tuottamaa iloa." Suomi lukee –blogi