Teemun ja Markuksen leipäkirja
  • LUOKITUS 68.24
  • Sidottu
  • 205 × 265 MM
  • 176 sivua
  • ULKOASU Hennamaria Asunta
  • ISBN 978Ž-951-851-618-0

Teemun ja Markuksen leipäkirja

Ilmestynyt 30.9.2014

OSTAprinted book

Leipominen ja erityisesti leivän tekeminen on eräs ruokakulttuurimme kulmakivistä. Leipä kietoo yhteen ihmiset ja koko maailman keittiöt, paljastaa hyvän ravintolan ja on esimerkki arjen yksinkertaisista iloista. Ja mitäpä emme tekisi leivän vuoksi? On olemassa ihmisiä, jotka kietaisevat herättyään huivin kaulaansa ja noutavat lähikorttelin leipomosta tuoreen leivän.

Teemun ja Markuksen leipäkirja on huippukokkien Teemu Auran ja Markus Hurskaisen tuore kirja leipomisesta. Se sai alkunsa heidän perustamastaan Patisserie Teemu & Markuksesta – konditorialeipomon suosio on osoittanut kaikenikäisten suomalaisten rakastavan hyvää leipää ja leipomista. Kirja esittelee kauniisti ja kevyesti leipomisen perusteet ja tarjoaa noin 40 vastustamatonta reseptiä perinteisestä ruisleivästä ja maalaisleivästä eksoottisempaan savustettuun maissi-siiderileipään. Kirjan lähtökohtana on leipä, lisäksi mukana ovat leipomoklassikot: croissantit, pain au chocolatit ja korvapuustit. Anton Sucksdorffin kauniit valokuvat ja Hennamari Asunnan rento ulkoasu tekevät kirjasta sellaisen, josta ei halua luopua. Teemun ja Markuksen leipäkirja on jo syntyessään kaikkien kotileipureiden suomalainen moderni klassikko.

 

SULJE

"Kunnon leipää, ei mitään piperrystä (...). Kirjaa selatessa nousee kunnioitus kunnon leipää kohtaan sekä himo saada sitä välittömästi."
Marja-Kristiina Vainela, Kaleva 16.10.2014