Mun muikkarit
  • LUOKITUS 99.1
  • ULKOASU JENNI SAARI 
  • ISBN 978-951-851-387-5

Mun muikkarit

Ilmestynyt 29.1.2016

OSTAprinted book

Notöriöösi häntäheikki! Brittiläisen koomikon, näyttelijän ja aktivistin Russell Brandin siekailemattoman hauska ja ällistyttävän rehellinen muistelmateos kertoo hänen matkastaan kurjahkoista lapsuudenoloista nuoruuden sekoiluihin teatterikoulussa ja ensimmäisistä esiintymisistä kohti maailmanmenestystä. Kapuloita rattaisiin ovat jatkuvasti lyömässä Brandin riippuvuudet kaikenlaiseen ja kaikenlaiset rimpuilut niistä pois.

Mun muikkarit (My Booky Wook, suom. Kaisa Sivenius) sai ilmestyessään sangen ristiriitaisen vastaanoton: yhtäältä sitä kuvattiin pirullisen hauskaksi ja toisaalta pöyristyttäväksi itsesaastutukseksi. Teos nousi huikeaksi myyntimenestykseksi sekä Yhdysvalloissa että Britanniassa, ja myi ilmestymisvuonnaan yli 600 000 kappaletta.

Teoksen verevästä suomennoksesta vastaa kääntäjä Kaisa Sivenius.

"Tuon paheiden lapsen kirja, Mun muikkarit, on tiukka matka kuskipukilla todella koomisen mielen omaavan ajurin kanssa. Tyyppi todellakin tietää miten sanoja käytetään. Hän runoilee heroiinista sielukkaammin kuin kukaan sitten Jim Carrollin." New York Times Book Review

 

SULJE