Ilo irti, Apo Apponen!
  • LUOKITUS L84.2
  • SIDOTTU, NELIVÄRIKUVITUS
  • 190 × 260 MM 
  • 38 SIVUA 
  • ULKOASU JA KUVITUS
  • JUHANI KÄNKÄNEN
  • ISBN 978-951-851-582-4

Ilo irti, Apo Apponen!

Ilmestynyt 4.8.2016

OSTAprinted book

Kuulkaas, nyt on käynyt niin, että Apo Apponen ei keksi mitään tekemistä! Vanhat lelut ja leikit ovat tylsiä. Tylsiä ovat myös vanhemmat, jotka eivät ehdi seuraksi. Äiti vain kirjoittaa työraporttia ja isä lukee Erittäin Tärkeitä Sanomia. Herättääkseen isän ja äidin huomion Apo panee pystyyn varsinaisen sirkuksen, nielee miekan ja esittää vauvaa – mutta mikään ei tehoa. Lopulta ei auta kuin jättää kaikki ja läh­teä puhuvan papukaija KakkaDuun kanssa merille. Mutta missä meri taas olikaan?

Apo Apponen on täällä jälleen, hauskem­pana kuin koskaan! Lapsiperheen arkisissa ympyröissä tapahtuu yllättäviä asioita ja tutut jutut nähdään uudesta, humoristisesta näkökulmasta. Juhani Känkäsen kirjoittamat ja kuvittamat Apo Apponen ­-kirjat puraisevat kaikkia – lukemaan opettelevista isovanhem­piin.

»-Keksitään jotain yhdessä, Apo ehdottaa isälle.

– Hyvä idea, isä innostuu.

– Lukaisen vain ensin tämän erittäin tärkeän uutisen siitä, kuinka vanhemmilla ei enää ole aikaa leikkiä lasten kanssa."

SULJE

"Lapsen ehtymätön mielikuvitus on Apo Apponen -kirjojen kantava voima." Helsingin Uutiset 4.8.2016

"Känkänen tarttuu lapsiperheiden arjen ytimeen ja muistuttaa läsnäolon ja yhdessä olon hauskuudesta. Tarinassa ja loistavassa sarjakuvamaisessa kuvituksessa tarjotaan lukijoille hulvatonta arkiseikkailua, jossa vilisee hauskoja yksityiskohtia." Sininen keskitie –blogi 15.8.2016

"Juhani Känkäsen kirjoittamien ja kuvittamien Apojen huumori vetoaa yhtä aikaa lapsiin ja aikuisiin. Tarinat ovat samalla jännittäviä ja arkisia, Jokainen lapsiperhe tunnistaa varmasti itsensä kirjojen perhekuivauksista, mutta samalla mukaan on tuotu lapsen näkökulma perin hauskalla tavalla." Viihdevintiöt-blogi 21.8.2016