Yönmustaa ja ihanaa – Yokon yökirja 3
  • LUOKITUS 84.2
  • SIDOTTU
  • 130 × 195 MM
  • 160 SIVUA
  • ULKOASU JA KUVITUS LINDA BONDESTAM
  • ALKUTEOS NATTSVART OCH UNDERBART
  • SUOMENTANUT JAANA NIKULA
  • TEOS & FÖRLAGET -SARJA
  • ISBN 978-951-851-903-7

Yönmustaa ja ihanaa – Yokon yökirja 3

Ilmestynyt 23.10.2018

OSTAprinted bookebook

Yoko on nyt 12-vuotias. Vaikka maailma tuntuu turvalliselta kun voin köllötellä oman piippikoiransa kanssa sängyllä, mahtuu Yokon mieleen monta huolta: Anna viettää nykyään aikaa enemmän Bellen kuin Yokon kanssa. Onko Anna siis enää laisinkaan Yokon paras ystävä? Ja millaisia tunteita Yokolla oikeasti on Danielia kohtaan? Lisäksi isoisän muisti alkaa reistailla. Yokoa huolestuttaa, ettei tämä enää tunnista ollenkaan Yokoa.

Luokalle tulee myös uusi tyttö, Joy, joka on niin nätti että kaikki luokan pojat ihastuvat häneen. Ja kun Joy järjestää juhlat, ei Yokoa kutsuta. Kaiken huipuksi Yokon piinaavan nolo äiti alkaa pitää Yokon luokalle seksuaalikasvatusta.

Onneksi Yokolla on yökirjansa, jolle kertoa kaikista mustimmat, kaikista ihanimmat ja kaikista kiusallisimmat salaisuudet.

Annika Sandelinin palkittu ja ylistetty kirjasarja hurmaa aitoudella, arjen yksityiskohdilla ja huumorilla. Se onnistuu vangitsemaan epävarmuuden, kiukun ja olemassaolon oivallukset tunnistettavasti ja lämmöllä.

"Hei Yökirja,

Anteeksi etten ole kirjoittanut aikaisemmin, uuden muistikirjan aloittaminen tuntuu vaan niin vaikealta. Oikeastaan tiedän ihan tarkalleen mitä haluan kertoa sinulle, mutta mitä jos kerronkin ihan väärin ja ensimmäinen sivu pitää repiä ja siinä menee sitten koko muistikirja pilalle. Kerron sinulle mieluummin ensin vähän itsestäni.

Juuri nyt minä olen yksitoista vuotta, seitsemän kuukautta, seitsemän päivää ja kaksitoista tuntia vanha. Pari päivää sitten koulussa laskettiin, kuinka monta minuuttia kukin on elänyt ja niitä minutteja oli ihan hirveän monta.

Parhaat kaverini ovat samat kuin ennenkin: Anna, joka asuu meidän alapuolella, ja Daniel. Anna sai vähän aikaa sitten pikkusiskon, jonka nimi on Marie. Tai Anna ja Marie eivät ole ollenkaan sukua toisilleen, koska Anna on adoptoitu, mutta sisaruksia he ovat silti. Voisin sanoa Danielia poikaystäväkseni, sillä me olemme rakastuneita, vaikka siitä ei puhuta."

SULJE