Ruokaa
  • LUOKITUS 68.2
  • SIDOTTU, NELIVÄRIKUVITUS
  • 170 × 230 MM
  • 206 SIVUA
  • ULKOASU ULRIKA ÖHMAN
  • ALKUTEOS MAT, FÖRLAGT 2019
  • KUVAT EMMA SARPANIEMI
  • ISBN 978-951-851-939-6

Ruokaa

Ilmestynyt 5.4.2019

OSTAprinted book

Ruokaa Mat-ravintolan ohjeilla on moderni pohjoismainen keittokirja. Sen sisältämät satakunta reseptiä tarjoavat lukuisia tuoreita makuyhdistelmiä, jotka kohottavat arkiruoan aivan uusiin sfääreihin olematta kuitenkaan ensinkään vaivalloisia toteuttaa. Huolella valituista raaka-aineista ja oikeista mausteista syntyvät niin aamiaiset, lounaat, päivälliset kuin kahvitarjoilutkin erilaisine leipomuksineen kaikille hyvän ruoan rakastajille lihansyöjistä vegaaneihin.

Reseptit ovat peräisin suositusta helsinkiläisestä Mat-ravintolasta, joka on päivästä toiseen täynnä iloisia lounastajia jonojen ulottuessa joskus kadulle asti. Ja vihdoin ravintolan omistaja, kokki Anna Sörensson jakaa ihastelluimmat reseptinsä kaikkien lukijoiden käyttöön. Silmiähivelevän kirjan hän on laatinut yhdessä ruokajournalisti Ebba Håkansin ja valokuvaaja Emma Sarpaniemen kanssa.

Siispä hyvää Ruokaa, kiitos!

 

SULJE