Maailmanpyörässä-lastenrunokilpailun osallistumisohjeet

01.03.2021

Maailmanpyörässä-kilpailuun voi lähettää runoja 1.2.–31.5.2021.

Kilpailurunojen ja lorujen toivotaan käsittelevän erilaisia katsomuksia ja kulttuureita. Esimerkiksi niiden kohtaamista lapsen elämysmaailmassa, leikillisyyttä ja monikielisyyttä, joka syntyy kun kohdataan toinen. Kirjoituskilpailu on avoin kaikille yli 16-vuotiaille kirjoittajille ja kirjailijoille. 

Teoksen ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon järjestämään kilpailuun voi osallistua enintään viidellä suomenkielisellä runolla.

Kilpailutekstit lähetetään osoitteeseen:

Lastenrunokilpailu
Kustannusosakeyhtiö Teos
Kasarmikatu 23 A
00130 Helsinki

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Liitä lähettämiesi runojen yhteyteen kirjekuori, jonka päällä lukee nimimerkki ja jonka sisältä löytyvät oikea nimi ja yhteystiedot.

Teos julkaisee kilpailun parhaimmistosta kuvitetun Maailmanpyörässä-lastenrunokirjan helmikuussa 2022. Lisäksi voittaja saa palkinnokseen 2 000 euroa, toiseksi tullut 1 000 euroa ja kolmanneksi tullut 500 euroa.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat kirjailijat Silja Järventausta ja Tomi Kontio, Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ry:n toiminnanjohtaja Marja Laine, Kirkkohallituksen varhaiskasvatuksen asiantuntija Ilkka Tahvanainen sekä Teoksen kustannuspäällikkö Maarit Halmesarka.

Lisätietoja: Maarit Halmesarka, maarit.halmesarka@teos.fi, puh. 044 3021 220

Uutuuksia