25.06.2019

Valoisaa kesää!

Tervetuloa suureen verokeskusteluun Pikkuparlamentin Kansalaisinfoon 4.4. klo 13!

02.04.2019

Millaista on oikeudenmukainen verotus? Mitä hyvää tasaverossa on? Miksi verotukia on niin vaikea karsia? Entä miten verotusta pitää muuttaa tulevaisuudessa, jotta se mahdollistaa hyvinvointivaltion ja kestävän kehityksen?
 
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA SEURAAMAAN KESKUSTELUA VEROTUKSEN NYKYTILASTA JA TULEVAISUUDESTA &
JUHLISTAMAAN SIMO SIPOLAN JUURI ILMESTYNYTTÄ VEROKIRJAA!
SUURI VEROKESKUSTELU JÄRJESTETÄÄN
EDUSKUNNAN PIKKUPARLAMENTIN KANSALAISINFOSSA
(ARKADIANKATU 3) TORSTAINA 4 .4. KLO 13-14.

Tulevan vaalikauden ja pitkän aikavälin verotuksen haasteista keskustelevat kansanedustajat
TIMO HARAKKA (sd.),
ELINA LEPOMÄKI (kok.) ja
OZAN YANAR (vihr.)
sekä Vasemmistoliiton ehdokas TUOMAS NEVANLINNA.
Keskustelun juontaa Verokirjan kirjoittaja SIMO SIPOLA.
 
Palkittu tietokirjailija, dokumentaristi SIMO SIPOLA tarttuu essee- ja tietokirjassaan aiheeseen, joka koskettaa jokaista kansalaista – sekä konkreettisesti että tunnetasolla. Verokirja kattaa
oikeastaan kaiken, mitä jokaisen meistä pitäisi verotuksesta tietää: verotuksen historian, tarpeen, oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden. Millaisia veroja Suomi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa? Ja miten verotuksen avulla voidaan vaikkapa torjua ilmastonmuutosta?
 
Idea kirjan tekemiseen syntyi Sipolan viimeistellessä edellistä teostaan Rahavallan jäljet (2015). Aiheen laajuudesta johtuen taustatyöhön kului kaksi vuotta.
Nykyinen verojärjestelmämme kaipaa perinpohjaista uudistamista. Se on aikojen saatossa muodostunut niin monikerroksiseksi ja monimutkaiseksi, että sen perusteellinen uudistaminen on välttämätöntä, jos haluamme, että verovarat riittävät hyvinvointivaltion tarpeisiin. Lukekaa lisää kirjastani, millainen uudenlainen verojärjestelmä voisi olla!

Uutuuksia